IMPLANT DENTAR MEGAGEN

O variantă de tratament minim invazivă și fără durere

Home ┬╗ Servicii ┬╗ Implant Dentar Megagen

Unul sau mai mul╚Ťi din╚Ťi c─âzu╚Ťi nu afecteaz─â doar s─ân─âtatea ╚Öi estetica danturii, ci ╚Öi ├«ncrederea ├«n sine ╚Öi rela╚Ťiile sociale. C─âderea din╚Ťilor, fie din cauze genetice, fie din pricina accidentelor sau igienei necorespunz─âtoare, e o problem─â care ne afecteaz─â via╚Ťa ├«n toate dimensiunile ei. Din fericire, medicina dentar─â modern─â vine cu solu╚Ťii premium, iar pentru din╚Ťii lips─â implantul dentar este cea mai eficient─â variant─â de tratament. Un implant dentar modern contureaz─â o dantur─â perfect func╚Ťional─â ╚Öi cu o estetic─â deosebit─â, astfel c─â indiferent de num─ârul de din╚Ťi lips─â, implantul MegaGen va restaura dantura, red├óndu-i func╚Ťionalitatea ╚Öi estetica natural─â.

Ce este implantul dentar megagen?

Un implant dentar ├«nlocuie╚Öte r─âd─âcina unui dinte pierdut, iar implanturile MegaGen reprezint─â solu╚Ťia premium de restaurare a din╚Ťilor cu ajutorul implantologiei; o variant─â extrem de rezistent─â pentru molari, care ofer─â o estetic─â deosebit─â, implantul dezvoltat de MegaGen este prev─âzut cu tehnologia Xpeed, care asigur─â integrare puternic─â, dar ╚Öi regenerarea eficient─â a osului maxilarului. Implantul dentar MegaGen vine, spre deosebire de alte sisteme de implanturi, cu o serie de particularit─â╚Ťi aparte: poate fi aplicat ├«n aceia╚Öi ╚Öedin╚Ť─â cu extrac╚Ťia, ╚Ťesutul osos nu ia contact cu implantul, iar procedura de inserare se ob╚Ťine cu un sacrificiu minim la nivelul osului ╚Öi al gingiei.

Cand ai nevoie de implantul dentar megagen?

Implanturile MegaGen este cea mai potrivit─â solu╚Ťie pentru a ├«nlocui unul sau mai mul╚Ťi din╚Ťi lips─â; ele sunt fabricate ├«n Coreea, fiind fabricate din materiale premium, rezult├ónd o procedur─â simpl─â ╚Öi complet nedureroas─â. Implantul MegaGen AnyRidge (cel mai avansat implant de acest tip) vine nu doar ca o solu╚Ťie eficient─â, ci ca una rapid─â ╚Öi adaptat─â problemelor pacientului, av├ónd un design unic, care ├«nlocuie╚Öte la perfec╚Ťie r─âd─âcina dintelui natural.

9 spire revolutionare knife thread

De ce sa alegi implantul dentar megagen? Argumente pro si contra

Principalul avantaj al implantului dentar MegaGen este designul inovator; acesta conduce către o procedură chirurgicală mult mai simplă decât în cazul altor tipuri de implant dentar, iar timpul de recuperare este redus considerabil. Iată care sunt avantajele și dezavantajele implantului dentar MegaGen:

Care sunt avantajele implantului dentar megagen?

Dincolo de inovativitatea designului, iat─â care sunt alte avantaje ale tratamentului cu implanturi MegaGen:

 • tratament minim invaziv;
 • red─â impecabil func╚Ťia osului ╚Öi a dintelui lips─â;
 • tehnologie de proiectare avansat─â;
 • sacrificiu minim la nivelul osului ╚Öi gingiei;
 • implantul este confec╚Ťionat dintr-un aliaj de titan de gradul 4, de o puritate superioar─â;
 • stabilitate maxim─â;
 • f─âr─â risc de necrozare a ╚Ťesutului;
 • conexiunea implant-bont este una optim─â, este extrem de rezistent─â, riscul de fractur─â fiind minim;
 • are un design special, s-line, care ├«i confer─â propriet─â╚Ťi estetice deosebite.

Exista dezavantaje in cazul implantului megagen?

Un dezavantaj al implantului dentar MegaGen este costul acestuia, fiind un procedeu costisitor, dar pre╚Ťul difer─â ├«n func╚Ťie de complexitatea cazului. De asemenea, implanturile dentare MegaGen sunt de mai multe tipuri, pachetele financiare fiind deci diferite; implantul dentar MegaGen Anyridge este cel mai avansat din gam─â, motiv pentru care va fi ╚Öi cel mai costisitor. Alte posibile dezavantaje ale implantului Megagen sunt:

 • ele pot fi inserate doar de medici special instrui╚Ťi, mai mult dec├ót specializa╚Ťi;
 • este contraindicat ├«n anumite situa╚Ťii, cum ar fi dependen╚Ťa de alcool, prezen╚Ťa bolilor cardiovasculare, deficien╚Ťa imunitar─â, tulbur─ârile endocrine, prezen╚Ťa chisturilor ├«n zona oro-maxilo-facial─â.

Cat costa implanturile dentare Megagen?

├Än func╚Ťie de tipul de implant MegaGen, costurile difer─â; MegaGen Anyridge este solu╚Ťia de tratament premium din gam─â, fiind executat─â prin cele mai moderne ╚Öi performante tehnici, costul final fiind unul ridicat. ├Än cazul MegaGen AnyOne, costurile sunt mai reduse. ├Än func╚Ťie de complexitatea problemei, medicul specialist va recomanda pachetul potrivit nevoilor ╚Öi bugetului t─âu. Pre╚Ťul mediu al unui implant MegaGen este de 2700 lei, iar acest tratament trebuie privit nu ca o cheltuial─â, ci ca o investi╚Ťie ├«n s─ân─âtate ╚Öi stare de bine, pentru c─â o dantur─â frumoas─â are puterea de a-╚Ťi readuce ├«ncrederea ├«n sine.

Implantul poate fi aplicat ├«n aceea╚Öi ╚Öedin╚Ť─â cu extrac╚Ťia dentar─â (ceea ce ├«nseamn─â mai pu╚Ťine vizite la cabinet).

Țesutul osos nu ia contact direct cu implantul, ci cu pelicula de oxid de calciu pe care organismul o va percepe ca fiind proprie

Procedura de inserare se ob╚Ťine cu un sacrificiu minim la nivelul osului ╚Öi al gingiei

Solu╚Ťii de protezare

Ce variante de tratament avem cu ajutotul unui implant dentar Megagen Anyridge? S─â nu uit─âm c─â ├«n definitiv pacien╚Ťii nu ├«╚Öi doresc implanturi ci o dantur─â complet─â cu ajutorul c─âreia s─â ├«╚Öi poat─â exercita func╚Ťiile( mastica╚Ťie,vorbire etc) ├«ntr-un mod corect ╚Öi estetic. Indiferent c─â este vorba de un singur dinte lips─â sau de o edenta╚Ťie extins─â (chiar ╚Öi total─â), sistemul de implant dentar Megagen Anyridge asigur─â solu╚Ťii de protezare.

conexiune hexagonala
platforma anatomica s-line ar

Astfel se pot confec╚Ťiona:

 • Coroane dentare unitare pe implant, din diverse materiale (metalo ÔÇô ceramice, zirconiu, integral ceramice)
 • Pun╚Ťi dentare pe implanturi, la fel din ceramic─â pe suport metalic sau din zirconiu
 • Pun╚Ťi totale, inclusiv ├«n sisteme de tipul Fast and Fixed All on 4/ All on 6
 • Supraproteze pe capse/ bare, etc.

Solu╚Ťia ideal─â

Implantul dentar r─âm├óne cea mai bun─â solu╚Ťie de ├«nlocuire a din╚Ťilor lips─â. Utilizarea lui cre╚Öte sim╚Ťitor confortul de via╚Ť─â al pacien╚Ťilor iar evolu╚Ťia implantologiei, prin implementarea tehnologiilor moderne tranaform─â procesul de inserare a implanturilor ├«ntr-o experien╚Ť─â din ce ├«n ce mai minim invaziv─â ╚Öi mai simpl─â.

Care sunt etapele tratamentului cu implant dentar Megagen?

Consultatia initiala si planul de tratament

Implantul dentar MegaGen presupune un consult prealabil, am─ânun╚Ťit, ├«n care medicul specialist va evalua starea de s─ân─âtate a pacientului. Aici se realizeaz─â ╚Öi planul de tratament, care s─â r─âspund─â nevoilor ╚Öi bugetului pacientului.

Analize necesare si CT

Pentru ca procedura s─â se desf─â╚Öoare regulamentar, sunt necesare mai multe analize, cum ar fi hemoleucograma, glicemia, colesterolul, timpi de s├óngerare, acid uric etc. Al─âturi de aceste analize sunt necesare ╚Öi o radiografie panoramic─â recent─â, dar ╚Öi o tomografie computerizat─â (CT); cea din urm─â ofer─â informa╚Ťii despre starea ╚Ťesutului osos.

Interventia de inserare a implanturilor

Inserarea implanturilor MegaGen vine cu un avantaj major: aceast─â interven╚Ťie poate fi realizat─â ├«n acela╚Öi timp cu extrac╚Ťia, deci nu vor fi necesare alte vizite la stomatolog. Implantul dentar MegaGen ├«nlocuie╚Öte la perfec╚Ťie dintele lips─â, fiind o solu╚Ťie modern─â, nedureroas─â ╚Öi minim invaziv─â.

Care sunt posibilitatile dentare de protezare pe implant megagen

Pentru a ajunge la o dantur─â complet─â, cu func╚Ťionalitate ╚Öi estetic─â maxim─â, sistemul de implant dentar MegaGen asigur─â diverse solu╚Ťii de protezare:

 • coroane dentare unitare pe implant, realizate din diverse materiale (metalo-ceramice, zirconiu, integral ceramice);
 • pun╚Ťi dentare pe implanturi, din ceramic─â pe suport metalic sau din zirconiu;
 • supraproteze pe capse, bare etc;
 • pun╚Ťi totale, inclusiv ├«n sisteme de tipul fast & fixed.

Studiu de caz

ÎnainteDupă

studiu caz inainte implant megagenstudiu caz dupa implant megagen

Ce faci dupa montarea implanturilor Megagen?

Dup─â inserarea implanturilor MegaGen, firele sunt ├«ndep─ârtate la 7 zile de la interven╚Ťie; ├«n func╚Ťie de complexitatea tratamentului, ├«n c├óteva luni celulele osoase se vor ata╚Öa pe suprafa╚Ťa implantului, ata╚Ö├óndu-se bontul de vindecare. Recuperarea dup─â tratamentul cu implant MegaGen este rapid─â, iar dintele poate fi folosit imediat, ├«n mod normal; este necesar─â o igienizare oral─â sporit─â, iar pe termen lung, periajul dentar profesional trebuie efectuat la fiecare 6 luni.

Ce ai voie sa mananci dupa tratamentul cu implant dentar megagen?

În primele zile de la implantul dentar MegaGen, e indicată consumarea alimentelor moi (ouă, supe, sucuri, piureuri), alimente care nu necesită mestecare profundă și nu aplică presiune asupra danturii; e indicată consumarea cu precădere a lichidelor, iar alimentele crocante, tari, trebuie evitate. După recuperare, se poate reveni la obiceiurile alimentare de dinainte de tratament, chiar dacă acestea sunt tari, crocante sau necesită mai multă mestecare.

Trebuie sa iei tratament dupa montarea implanturilor?

Tratamentul cu implant MegaGen este o procedur─â minim invaziv─â ╚Öi complet nedureroas─â, iar tratamentul de dup─â montarea acestuia nu e necesar; medicul poate prescrie analgezice, ├«n eventualitatea ├«n care apare un oarecare disconfort post-interven╚Ťie, ├«ns─â acesta dispare ├«n cel mai scurt timp posibil.

Igiena orala dupa montarea implanturilor

Implanturile dentare cer o aten╚Ťie deosebit─â asupra igieniz─ârii orale; pe l├óng─â periajul dentar realizat corect, de sus ├«n jos, printr-o tehnic─â corect─â de periere (de sus ├«n jos, nu st├ónga-dreapta), un du╚Ö bucal nu trebuie neglijat; astfel, se asigur─â cur─â╚Ťarea eficient─â a spa╚Ťiilor mai pu╚Ťin accesibile.

Intrebari frecvente

Exista limita de varsta pentru implantul dentar?

Nu exist─â limit─â de v├órst─â pentru implantul dentar MegaGen; medicul specialist va stabili dac─â r─âspunsul la problemele pacientului este acest tip de tratament, ├«n func╚Ťie de nevoile ╚Öi bugetul s─âu.

Tratamentul cu implant dentar megagen doare?

Mul╚Ťumit─â anesteziei locale, tratamentul cu implant dentar MegaGen nu doare ╚Öi nu provoac─â niciun disconfort. Mai mult de at├ót, nici post-interven╚Ťie nu apar senza╚Ťii dureroase ╚Öi inconfortabile, motiv pentru care activit─â╚Ťile cotidiene pot fi reluate imediat.

Este necesara anestezia pentru implantul dentar Megagen

Pentru ca pacientul s─â nu resimt─â niciun disconfort ├«n timpul acestei proceduri, interven╚Ťia se realizeaz─â sub anestezie local─â. P─ârerile pacien╚Ťilor spun, ├«n unanimitate, c─â procedura este deloc dureroas─â, iar dup─â interven╚Ťie nu s-au izbit de niciun fel de disconfort.

Cate implanturi imi pot pune?

Nu exist─â un anumit num─âr de implanturi pe care pacien╚Ťii ╚Öi le pot pune; dac─â totu╚Öi pacientul nu are deloc din╚Ťi (sau sunt ├«n totalitate compromi╚Öi), se apeleaz─â la tehnici de implantologie mai complexe, care s─â r─âspund─â necesit─â╚Ťilor.

Implantul dentar MegaGen r─âm├óne o solu╚Ťie optim─â ╚Öi elegant─â pentru restaurarea dintelui / din╚Ťilor lips─â; acesta cre╚Öte confortul pacien╚Ťilor, ├«ntruc├ót dantura influen╚Ťeaz─â nu doar calitatea vie╚Ťii, ci ╚Öi starea de bine ╚Öi ├«ncrederea ├«n sine. Implantologia modern─â vine cu tehnologii premium, care r─âspund chiar ╚Öi celor mai sensibile probleme, prin interven╚Ťii simple ╚Öi minim invazive.

Te po╚Ťi programa acum la una din cele 2 loca╚Ťii

Dup─â trimiterea formularului ve╚Ťi fi contactat de echipa Dentaplus pentru a v─â confirma ziua ╚Öi ora program─ârii.

Prin trimiterea acestui formular sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale si stocarea acestora pe durata perioadei de tratament si profilaxie, dar si pastrarea lor pana cand solicitati retragerea consimtamantului. Art.6(1)lit.(a) din GDPR si ridicarea standardului de sanatate orala a pacientilor nostri constituie interese legitime pentru care va solicitam in mod expres consimtamantul, inclusiv pentru programari.

andrei constantinovici doctor stomatolog

Modalit─â╚Ťi de plat─â

plata in rate cu cardul la stomatologie

DentAplan 6/ DentAplan 12 ÔÇô plata ├«n 6-12 rate lunare egale, f─âr─â dob├ónd─â

Prin parteneriatele cu Banca Transilvania, Credit Eurpoe Bank ┼či ING, DentAplus ofer─â posibilitatea achit─ârii planurilor de tratament ├«n 6 respectiv 12 rate egale, f─âr─â dob├ónd─â.┬á Instrumentele ce intermediaz─â aceast─â ofert─â┬á sunt cardurile Star BT, Card AVANTAJ restectiv ING CREDIT CARD. Pentru mai multe informa╚Ťii

Ce spun clien╚Ťii no╚Ötri